بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار| هوای مه آلود روستای ازغد

  • کد خبر: ۸۳۷۰۹
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۲
شهروند خبرنگار| هوای مه آلود روستای ازغد
ازغد یا به گویش محلی “زقی” ، منطقه ییلاقی و خوش آب و هوا از توابع شهرستان طرقبه و شاندیز است.

ازغد یا به گویش محلی “زقی” ، منطقه ییلاقی و خوش آب و هوا از توابع شهرستان طرقبه و شاندیز است. که در ۲۵ کیلومتری غرب مشهد با فاصله ۲۰ کیلومتری از شاندیز قرار گرفته است.

این روستا در دامنه ی کوه های بینالود قرار دارد و به همین دلیل دارای آب و هوای کوهستانی و خنک می باشد و از جاذبه های طبیعی برخوردار می باشد.

مقبره هایی قدیمی با خطوط عبری در این منطقه، دلیلی بر قدمتی بودن هزار ساله این منطقه می باشد.

یکی از بناهای تاریخی در این منطقه مسجد تاریخی روستای ازغد می باشد که قدمتی حدود ۱۲۶۰ سال دارد که در زمان تیموریان احداث شده است. درب ورودی این مسجد از چوب صندل هندی است که بسیار کمیاب و گرانبهاست می باشد.
مسجد علمیه این روستا قدمتی حدود ۴۰۰ سال دارد.

عکس ارسالی از علیرضا صادقی 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->